Ook als servicepunt aanmelden?

Help uw vertrouwde klanten en rijders in uw omgeving nóg beter

Onze missie is om zo veel mogelijk dieselrijders te helpen geld en milieu te besparen. Dit doen we door vroegtijdige vervanging van DPF-filters te voorkomen en deze door reiniging nieuw leven in te blazen.

Nét dat beetje meer willen kunnen bieden aan uw klanten? Dan denkt u net als wij. Als aangesloten garage staan wij voor u klaar. Op deze pagina leest u meer over wat wij voor u kunnen betekenen.

Feiten
& cijfers

Wij begrijpen dat u de expert bent op het gebied van voertuigen en hun onderdelen. Maar laat ons helpen om die expert te blijven. Met onze reinigingstechnologie nemen we u werk uit handen zodat u zich kunt richten op al die andere werkzaamheden. Uw dagen zijn al druk genoeg.
100.000

km rijden na reiniging

Door het DPF op tijd te reinigen wordt de levensduur sterk verlengd. Nadat het filter schoongemaakt is, gaat het gemiddeld weer zo’n 100.000 km mee!
16%

van auto’s heeft geen roetfilter

Een roetfilter beperkt de uitstoot van fijnstof door dieselvoertuigen met 95% tot 99%. Dit heeft een meer dan siginificante impact op de luchtkwaliteit in België.
7.600

vroegtijdige overlijdens

Alleen al in België wordt geschat dat fijnstof jaarlijks zo’n 7.600 vroegtijdige overlijdens veroorzaakt. Daarnaast hebben nog veel meer mensen klachten aan de luchtwegen door fijnstof.
2.424.932

dieselauto’s in België

Hoewel het aantal dieselrijdende personenauto’s elk jaar daalt, moet het aantal dat vandaag de dag in België rondrijdt zeker niet onderschat worden.
6,8%

van M1- en N1-voertuigen afgekeurd

Tussen juli en oktober 2022 is maar liefst 6,8% van de dieselvoertuigen afgekeurd vanwege een te hoge uitstoot aan fijndeeltjes. Roetfilterfraude lijkt onderdeel van het probleem. Kies daarom voor een betrouwbare partner in reiniging van filters.
1 juli 2022

Ingangsdatum nieuwe roetfiltertest

Met de nieuwe eisen bij de jaarlijkse keuring zijn België en Nederland pionier in Europa. Het systeem met groene, gele en rode kaarten moet een einde maken aan het frauderen met roetfilters.

Samen
voor
groen

Doet u ook mee om de wereld en België een stukje groener en schoner te maken?

Natuurlijk vinden wij het ook belangrijk dat u uw klanten kunt helpen geld te besparen. Dat is nu juist het mooie aan het reinigen van filters. Het is een win-win-win-situatie: u kunt uw klanten beter van dienst zijn, uw klanten besparen op vervangende onderdelen, en samen zorgen we voor een schonere lucht en minder afval.

Wat kan daar nu op tegen zijn?

Voornaam  *
Achternaam (incl. tussenvoegsels)  *
Bedrijfsnaam  *
Adresregel 1  *
Adresregel 2
Plaats  *
Postcode  *
Telefoonnummer  *
E-mailadres  *

Het kan voorkomen dat e-mails in uw map met ongewenste e-mail terechtkomen. Voeg ons voor de zekerheid toe aan uw uitzonderingen: info@dpf-expert.be.

Wachtwoorden moeten tenminste zeven tekens lang zijn.

Registreren als servicepunt


logo dpf-expert

Apostoliekenstraat 115
2300 Turnhout
België

BTW: BE0849191250

© DPF Expert. Alle rechten voorbehouden.